Co je u nás nového?

Články o všem zajímavém, co se kolem Spirály děje

Setkání Spolu 2024 je za námi, a musíme říct – byla to jízda plná sdílení, inspirace a emocí! Návštěvníci se dozvěděli, co to vlastně znamená být peer pracovníkem, a jak může podpora lidí, kteří sami prošli něčím podobným, ovlivnit cestu zotavením.

Chceme se s vámi podělit o radost. Je to pár dní, co jsme zažili s týmem vedení takový ten uspokojivý pocit, když máte za sebou kupu práce a někdo to ocení. Jsme prý špičkou na trhu v oblasti řízení neziskových organizací naší velikosti. A neřekla to sousedka od vedle, ale externí hodnotitelská firma.

Naše psychické zdraví už není jen téma zastrčené do posledního šuplíku v oblasti zájmu. Zejména mladá generace si důležitost duševní pohody nejen uvědomuje, ale je také otevřená diskusi a seberozvoji. Nachystali jsme letos zajímavé aktivity a to nejen pro mladé, pojďme si spolu připomenout, co všechno jsme společně v Týdnech pro duševní zdraví...

Srdečně vás zveme na tradiční Setkání spolu, v rámci kterého se letos koná inspirující beseda s názvem "Normální šílenství," kterou pořádá naše organizace. Tato událost se koná v rámci mezinárodních Týdnů pro duševní zdraví a je určena všem, kteří se zajímají o duševní zdraví a chtějí přispět k jeho destigmatizaci.

Přečtěte si jako první, co je u nás nového!

Novinky ze Spirály Ostrava

* povinný údaj